• Tilaa vaatteet, herkut ja kirjat samassa paketissa!
  • Käytä hakukentässä lainausmerkkejä esim "koko L", niin saat parhaan hakutuloksen.
  • Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!
  • Tilaa vaatteet, herkut ja kirjat samassa paketissa!
  • Käytä hakukentässä lainausmerkkejä esim "koko L", niin saat parhaan hakutuloksen.
  • Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!

Matka mahtavaan naisten omaan verkkokauppaan!

Matka mahtavaan naisten omaan verkkokauppaan!

7.11.2020

Verkkokaupan suunnittelussa ja rakentamisessa on ollut kovempi työ, mitä ajattelin, mutta se on ollut silti mukavaa, palkitsevaa ja erittäin opettavaista työtä. Matkan varrella on tullut mukaan uusia (ainakin omasta mielestä mahtavia) ideoita, jotka olen lähtenyt heti toteuttamaan. Tästä esimerkkinä herkkuosasto: itse olen hulluna sekä vaatteisiin että herkkuihin ja olisin aivan innoissani, jos saisin ne tilattua samasta kaupasta samaan pakettiin! Tietysti omaan työnkuvaan on kuulunut myytävien tuotteiden maistelu. Rankkaa :P Täytyyhän sitä tietää minkälaisia tuotteita myyntiin laittaa.

Donna Second Hand -verkkokaupan rakennusvaiheet ovat tiivistettynä: kaupan ulkoasun suunnittelu ja toteutus, tuotteiden lisääminen myyntiin sekä maksu- ja toimitustapojen sopimukset ja aktivointi. Tämän lisäksi kaikenlaista selvittelytyötä ja pieniä hienosäätöjä. Välillä on saanut repiä hiuksia päästä, mutta näin on päästy parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen! Tällä hetkellä toimituksesta vastaa ainoastaan Posti, mutta myöhemmin saattaa tulla lisäksi matkahuolto sekä ilmainen nouto varastolta. Toiveita kuunnellaan.

Olen oppinut paljon tässä matkan varrella ja tässäkin työssä oppii joka päivä jotakin uutta. Otan kaiken palautteen mahdollisuutena oppia vielä lisää. Odotan itse jo innolla avajaisia ja sitä, että saadaan kauppa kunnolla pyörimään.

Ykköstavoite on tietysti se, että sinä asiakas olet mahdollisimman tyytyväinen. Virheitä sattuu kaikille ja varmasti minullekin useammin kuin kerran. Olkaa heti yhteydessä, jos näin tapahtuu, niin korjataan asia parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakaspalveluun saa olla aina yhteydessä pienimmässäkin asiassa. Vastaan aina mielelläni kaikenlaisiin juttuihin ja kysymyksiin.

Toinen tärkeä tavoite on, että kauppa on mahdollisemman helppokäyttöinen ja yksinkertainen, jotta ostosten tekemisessä ei tarvitse turhia pähkäillä. Ulkoasunkin halusin pitää yksinkertaisena, eikä miljoona mainosta pamahda silmille aina kun vaihtaa sivua. Valikoima on monipuolinen ja hintahaarukka laaja, jotta kaupassa olisi jotain kaikkien kukkarolle. Kaupassa on kyllä niin paljon kaikkea kivaa myynnissä, että siinä saa jo vähän pähkäillä, että mitä niistä valitsee. Tietysti saa kaikenkin ostaa!

Kauppa alkaa olemaan nyt jo melko hyvällä mallilla. Enää on tuotteiden lisäämistä myyntiin, jotta saadaan heti alkuun jo hyvä valikoima. Toki valikoima tulee vielä kasvamaan suuresti. Tämän lisäksi on vielä kaikenlaista testailua, jotta saadaan kauppa toimivaksi ja sujuvaksi heti alkuun. Toivonkin teiltä palautetta kaikesta mahdollisesta, niin hyvistä ja huonoista asioista.

Kannattaa seurata kaupan Instagram sekä Facebook-tilejä. Näissä on noin kerran kuukaudessa jokin arvonta. Marraskuun arvonnassa on palkintona 17 kpl Sahlmanin toffeita, jotka ovat myöskin tulossa verkkokauppaan myyntiin. Arvonnoissa on pääasiassa palkintona herkkuja, lahjakortteja tai vaatteita ja asusteita.

Avajaispäivä ilmoitetaan heti, kun se on tiedossa.

https://www.instagram.com/donnasecondhand.fi/

https://www.facebook.com/DonnaSecondHand.fi/

Terveisin

Janina / yrittäjä

Donna Second Hand