• Tilaa vaatteet, herkut ja kirjat samassa paketissa!
  • Käytä hakukentässä lainausmerkkejä esim "koko L", niin saat parhaan hakutuloksen.
  • Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!
  • Tilaa vaatteet, herkut ja kirjat samassa paketissa!
  • Käytä hakukentässä lainausmerkkejä esim "koko L", niin saat parhaan hakutuloksen.
  • Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!

Vuosi vaihtui ja matka jatkuu!

Tervetuloa shoppailemaan Donna Second Hand -verkkokauppaan!

14.01.2021

Nyt on kauppa ollut jo hetken auki ja kaupan pyörittäminen on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Myyntikokonaisuudeksi muodostui lopulta vaatteet ja asusteet, herkut sekä kirjat. Pääpaino on vaatteissa sekä asusteissa ja herkkuja sekä kirjoja löytyy molempia pienet valikoimat.

Tälle vuodelle on kolme suurempaa tavoitetta, joista ensimmäinen on saada valikoima huomattavasti suuremmaksi ja monipuolisemmaksi. Vielä osa kategorioista on melko tyhjiä. Kauppaan on tulossa tänä vuonna suuri määrä uusia vähän käytettyjä tuotteita myyntiin. Valikoima siis vähintään kolminkertaistuu, joten käykää myös uudestaan katselemassa, jos ette heti ensimmäisellä kerralla löytäneet mitään 😊

Toisena tavoitteena on tulla tunnetuksi luotettavana ja laadukkaana second hand -verkkokauppana, jossa te asiakkaat olette tyytyväisiä tuotteisiin, asiakaspalveluun sekä verkkokaupan toimivuuteen. Eli kaikin puolin toimiva ja sujuva paketti.

Kolmantena tavoitteena on hyvä hinta-laatusuhde. Merkkejä on laidasta laitaan eli vain osa tuotteista on arvokkaammilta brändeiltä, mutta kaikki tuotteet ovat kuntonsa puolesta vähintään hyväkuntoisia ja suuri osa melkein kuin uusia. Vaikka tuotteet ovat käytettyjä, tästä kaupasta ei voi pakettiin saada likaisia tai rikkinäisiä tuotteita.

Kaikenlaisia ideoita, mielipiteitä sekä palautteita otetaan edelleen mielellään vastaan.

Voit myös vastata Donna Second Hand -verkkokaupasta löytyvään palautekyselyyn:

https://www.donnasecondhand.fi/i/palautekysely

Kiitos jo etukäteen kaikille palautteen antaneille! 😊

Kannattaa seurata kaupan Instagram sekä Facebook-tilejä. Näissä on noin kerran kuukaudessa jokin arvonta. Tammikuun arvonnassa on palkintona iso määrä herkkuja, joita on myös vielä muutamia verkkokaupassa alehinnoin. Arvonnoissa on pääasiassa palkintona herkkuja, lahjakortteja sekä vaatteita ja asusteita.

https://www.instagram.com/donnasecondhand.fi/

https://www.facebook.com/DonnaSecondHand.fi/

Terveisin

Janina / yrittäjä

Donna Second Hand