• Tilaa vaatteet, herkut ja kirjat samassa paketissa!
 • Käytä hakukentässä lainausmerkkejä esim "koko L", niin saat parhaan hakutuloksen.
 • Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!
 • Tilaa vaatteet, herkut ja kirjat samassa paketissa!
 • Käytä hakukentässä lainausmerkkejä esim "koko L", niin saat parhaan hakutuloksen.
 • Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!
Naisten vaatteita ja asusteita taljan päälle aseteltuna

Donna Second Hand -verkkokaupasta saat naisten vaatteet, asusteet ja herkut samaan pakettiin! Lisäämme kauppaan jatkuvasti uusia tuotteita sitä mukaan, kun niitä meille saapuu.

 • Helppo ja nopea tilaus.

 • Minimitilausraja 10 €.

 • Postikulut aina 6,90 €, ilmainen yli 75 € tilauksissa (poikkeuksena kotipaketti 12,90 €, ilmainen yli 120 € tilauksissa).

 • Toimitustapoina postin noutopiste, pakettiautomaatti tai postin kotipaketti.
 • Maksutapana luotettava Klarna Checkout-maksupalvelu suoralla verkkopankkimaksulla, korttimaksulla, laskulla tai osamaksulla.
 • Toimitusaika on normaalisti 3-7 päivää.
 • Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus (palautuskulut 5,90 €).

Tarkemmat ohjeet löytyvät sivuston alaosasta.

Iloisia shoppailuhetkiä!

Donna Second Hand -verkkokaupan avajaiset syksyn 2020 aikana!

Donna Second Hand myy käytettyjä uudenveroisia sekä lähes uudenveroisia naisten vaatteita ja asusteita. Se on nuorekkaille naisille vuonna 2020 perustettu verkkokauppa. Valikoimasta löytyy erilaisia peruskoon (xs-xxl) vaatteita kivaan hintaan. Verkkokaupassa on myynnissä tyylikkäitä ja nykyaikaisia tuotteita monilta eri merkeiltä. Kaikki vaatteet käydään tarkkaan läpi ja kuvataan yrityksen toimesta. Verkkokaupassa on lisäksi outlet, jossa on myynnissä vähän käytettyjä hyväkuntoisia vaatteita sekä asusteita poistohintaan. Näin pyritään kierrättämään mahdollisimman paljon hyvää käyttökelpoista vaatetta. Outletista löytyy myös uudenveroisten tuotteiden poistot alennettuun hintaan. Ja vielä tämän lisäksi löytyy herkkuosasto, jossa on myynnissä esimerkiksi ihania makeisia. Uudet vaatteet, asusteet ja herkut siis samaan pakettiin!

Donna Second Handin tarina

Ajatus Donna Second Handin perustamisesta lähti joulukuussa 2019. Silloin syntyi ajatus tuotteiden myynnistä omassa verkkokaupassa. Yrittäjyys oli minulle uutta, joten lähdin päämäärääni kohti suorittamalla yrittäjän ammattitutkinnon Suomen Yrittäjäopistossa. Sieltä valmistuin kesällä 2020. Sen jälkeen käynnistin yritystoiminnan ja aloin rakentamaan verkkokauppaa.

Donna Second Hand pyrkii toiminnassaan tuomaan erilaisia vaatteita kaikkien naisten saataville kivaan hintaan. Yritys toimii mahdollisuuksien mukaan myös ekologisesti. Tämä näkyy muun muassa kierrätysmateriaalien käytössä (esim. tilauksia postitetaan kierrätyslaatikoissa).

Suurten vaate-erien oston vuoksi seassa on myös vaatteita, jotka eivät läpäise verkkokaupan lähes uudenveroisten vaatteiden kriteerejä*. Tästä syystä hävikkivaatteiden välttämiseksi yritys myy erittäin hyväkuntoista vaatetta verkkokaupan outletissa sekä toistaiseksi tori.fi -sivustolla. Tutustu tori.fi valikoimaan tästä.

Voit myös itse lähettää käyttämättömät vaatteesi Donna Second Hand -verkkokauppaan myyntiin. Mikäli olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

*Vaatteet, joissa ei ulkoisia vikoja: koko-, merkki- tai pesulappu puuttuu, vaate on ryppyinen, sisäpuolella pieni vika, väärä koko (ei vastaa lapun merkintää).

Iloisin terveisin Janina

Yrittäjä

Donna Second Hand -logo